Djurskötare på Kolmården sparkar varg! Rätt eller fel?

En grupp soldater är inne och tjingar på Kolmårdens vargar när det hela plötsligt tar en otäck vändning… Soldaterna, som till vardags arbetar med hundar,...


En grupp soldater är inne och tjingar på Kolmårdens vargar när det hela plötsligt tar en otäck vändning…

Soldaterna, som till vardags arbetar med hundar, är på Kolmården för att studera vargars beteende, när de plötsligt får en ofrivillig demonstration i gummistövels-karate!

Den farliga situationen uppstod i och med att en trattbasse proppat fickan full med hundgodis innan han äntrade hägnet, och nu insisterade en stor stygg varg på att få sig ett provsmak.

Men innan situationen urartar helt och hållet, och 91:an skulle få inkassera sitt Purple Heart från en vargbuk så kommer djurskötaren till undsättning.

Vargen har sniffat till sig godsaker, helt ovetandes om det annalkande gummistövel-stryket.

”Don’t tango with en dagisfröken-look-a-like-alfahona i karategummistövlar”, som jag brukar säga (ett motto som jag starkt rekommenderar er alla att leva efter faktiskt).

Hur som helst så avstyrdes situationen, om än på ett högst våldsamt manér, och ingen kom till skada. Men nu delar filmen och djurskötarens härskarmetoder folket i två läger; de som anser att djurskötaren gjorde vad som krävs enligt naturens lagar och regler, och de som anser att det hade räckt med ett ”ajabaja” istället för karate och dominansjuckningar.

Gunilla the Wolf Slayer!

Just i det här fallet låter jag det vara osagt, men jag kan säga så mycket som så här; både på familjen där hemma och här på redaktionen använder jag mig flitigt av karate och dominansjuckningar för att befästa min ståndpunkt och lösa meningsskiljaktigheter.

Och det funkar skitdåligt.

Hela min tillvaro kantas av konflikter som övergår i ansiktsförluster, regelrätta slagsmål och lärare som gör orosanmälningar till socialtjänsten.

Djurskötare vs. Varg

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in