Dieseltjuvar slangade fel tank – sög avföring från buss

Här har du ett riktigt vedervärdigt brott som lämnar en bitter eftersmak. Polisen i Australien hittade nämligen ett uppbrutet tanklock och en slang bredvid en...


Här har du ett riktigt vedervärdigt brott som lämnar en bitter eftersmak. Polisen i Australien hittade nämligen ett uppbrutet tanklock och en slang bredvid en parkerad långfärdsbuss på en rastplats. Men vid en närmare granskning insåg man att all diesel fanns kvar. Tjuvarna hade nämligen brutit upp septiktanken, kört ner en slang och börjat suga.

Vi snackar en långfärdsbuss med maguppsvälda turister som inte gjort annat än att käka taskiga långtradarhaks-bufféer och bensinmackskorv på sin resa genom landet. Och av brottsplatsen att döma tycks tjuven ha fått sig en otrevlig kallsup och lämnat rastplatsen i en väldig hast. ”Vi kan se att dom tagit en väldigt hastig reträtt, förmodligen med en bitter smak i munnen”, sa polisen Heath Soutar.

Polisen uppger också att man söker efter gärningsmännen i nuläget, men tillskillnad från många andra stölder så är man inte ett dugg intresserad av att återta eventuellt stulet gods.

Text: @martinklinden

Källa: The West Australian, Daily Mail 

Vill du ha mer intressanta diskussioner, roliga bilder och feta videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in