Darwin Awards: ”Ninja master” kör upp smällare i näsan och tänder på

I dagens samhälle, finns det något bättre än likes? Nä, tror fan inte det! Och det finns otaliga sätt att skörda dem. Knäppa en selfie...


I dagens samhälle, finns det något bättre än likes? Nä, tror fan inte det! Och det finns otaliga sätt att skörda dem. Knäppa en selfie ifrån bästa vinkeln med duckface och ett festligt hundöron-filter, langa upp sina stuvade makaroner för allmän beskådan på Facebook, eller hålla fast familjens trötta gamla katt i knäet så den ser jättegosig ut på bild.

Eller så kan man göra som den här snubben, som enligt egen utsago är någon sorts ”ninja master”. En pionjär inom like-konsten. Han har upptäckt att om man kör in en smällare i vardera näsborre och tänder på så får man massvis med uppmärksamhet. Värt varenda like!

Innan vi går vidare och kollar på klippet så kan vi ju ta en kik på toppkommentaren, så du får en ärlig chans att bilda en uppfattning om vilken sorts dårskap vi har att göra med här. Och kanske till och med logga ut från Facebook och konstatera att det var nog med internet för idag – innan du behövt bevittna en dåre spränga sin egen näsa!

Text: @martinklinden

Kunde inte sagt det bättre själv. Ser fram emot en uppföljare!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in