Dansk födelsedagstradition tar en SJUUUUKT oväntad vändning


Tydligen så är det lika givet som ræmolæde på pølsen i Danmark att man täcker födelsedagsbarnet i kanel och kryddor om han eller hon är ogift vid 25 års ålder. Varför får vi nog aldrig veta eftersom det är fullkomligt omöjligt att fatta vad danskar säger (även när dom tror att dom pratar engelska).

Men här har du iallafall ett traditionellt danskt födelsedagsfirande… SOM GÅR KÄPPRÄTT ÅT HELVETE! Och jag ska låta dig gissa vad som kommer ske innan du kollar. Här har du några alternativ…

A) Dansken får peppar i ögonen, blir vansinnig, och går fullkomligt vikingabärsärk a’la  Sverige – Danmark-matchen som fick avbrytas när ett danskt fyllo skulle ge domarn på käften.

B) Dansken andas in så mycket kryddor att han okontrollerat börjar kräkas upp fødesedægs-smørrebrøt i ansiktsmasken och över skjortbröstet.

C) Dansken f#%king exploderar helt jävla oförklarligt i ett enda stort ELDINFERNO! Før hillvidde!

Place your bets så kollar vi vad som händer!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Dansk födelsedagstradition tar en SJUUUUKT oväntad vändning

log in

reset password

Back to
log in