Sjuka skillz – Dansk bågskytt sopar gatan med Robin Hood

Okej, den här snubben paxar jag till mitt outlaw-gäng när zombie-apokalypsen slår in! Det är en fucking mördarmaskin med pilbåge och ICA Maxi-jeans! Snälla, ha...


Okej, den här snubben paxar jag till mitt outlaw-gäng när zombie-apokalypsen slår in! Det är en fucking mördarmaskin med pilbåge och ICA Maxi-jeans!

Snälla, ha bara överseende med hur jävla cringe allt känns första minuten så kommer du vara som uppslukad av vinande pilar och dödliga manövrar sen! Snubben som sopar gatan med Robin Hood är Lars Andersen, en dansk konstnär och författare som nördat in sig på den förhistoriska bågskyttestridskonsten så hårt att han blivit fullkomligt livsfarlig. 

Över 40,000,000 visningar på YouTube

Vad sägs om att brassa av tre träffsäkra pilar på 0,6 sekunder? Eller fucking klyva en inkommande pil i luften?! Seriöst, jag kan knappt ens träffa bollen med det platta brännbollsracket! Klippet där han demonstrerar sina färdigheter har fått över 40,000,000 visningar, och man fattar varför!

Bågskytte har aldrig varit coolare. Föd mina barn!

Okej, blev lite carried away där, föd kanske inte mina barn, men jävligt coolt ändå. Några som jag däremot inte skulle vilja beblanda mig med, vare sig det var zombie-apokalyps eller inte, är de här två dårarna…

Talanglösa snubbar i ryska Talang


log in

reset password

Back to
log in