Dagens WTF: Feminister galopperar mot patriarkatet och tar plats från män


Det här är exakt vad som händer om pappor aldrig kramar sina döttrar. Extremt oklart hela grejen om man bevittnar det ur ett icke-feministiskt perspektiv, men lyckligtvis får vi hjälp att tolka spektaklet:

”Det vi har sett är att när det kommer en stor grupp med kvinnor som tar plats på ett starkt sätt och visar styrka så är det nästan lite provocerande. Folk reagerar och tittar, det är inte så himla vanligt. Det behövs liksom en motvikt till alla stora horder av män som intar staden på alla olika sätt”.

Joråsåatteh… (obs! feminist-gnägget vid 0:03! Guld!)

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Dagens WTF: Feminister galopperar mot patriarkatet och tar plats från män

log in

reset password

Back to
log in