Dagens moraliska dilemma: Anti-rasist hånar en rullstolsbunden nazist


När Nordiska Motståndsrörelsen marscherade genom Falun på 1:a maj visade man, som brukligt vid naziparader, stolt upp hela sin arsenal. Men när det kom till Rommels hjulburna styrkor brast det plötsligt för en antirasistisk åskådare som kommit för att bevittna spektaklet.

På filmen, som hon själv publicerat på sociala medier, hörs hon skratta hånfullt när den handikappade nazisten rullade in i bild. ”Haha! Asså skämtar du med mig? Såg du gubben i rullstol?! Hahah!”.

Enligt videobeskrivningen på Liveleak fick den skrattande kvinnan sedan motta massiv kritik i kommentarsfältet av folk som inte alls tyckte att det var okej att skratta åt en rullstolsbunden. Så till söndagens moraliska tankenöt som ni kan diskutera kring middagsbordet eller näthata varandra över; är det okej att skratta åt en rullstolsnazist?

Och på tal om handikappade nazister; vi slänger in en klassiker också… <3

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
5
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Dagens moraliska dilemma: Anti-rasist hånar en rullstolsbunden nazist

log in

reset password

Back to
log in