Cyklist och taxichaffis börjar slåss i Stockholm


En jävligt relevant konflikt uppstår mellan någon sorts självutnämnd cykel-parkeringsvakt och en grinig taxichaufför som parkerat 30 centimeter in på en cykelbanan.

Extremt oklart hur jävla big deal det här egentligen är, men för dessa två herrar är det på liv och död i alla fall!

”Lätt öppen hand”. WTF?! Vad är det ens?

Men för oss vanliga dödliga är det bara att luta sig tillbaka i fin-fåtöljen och skåda när två av trafikvärldens mest störande element, den präktiga cyklisten och den arroganta yrkeschauffören, rusar genom konflikttrappan med älgkliv! Vem har rätt, eller finns det bara förlorare i den här historien?

OBS. Detta är ett så kallat ”inbäddat klipp” som YouTube-användaren godkänt i sitt användaravtal. Vi länkar till den enbart i nyhetssyfte och förutsätter att användaren äger rätten att publicera materialet i enlighet med YouTubes regelverk.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Cyklist och taxichaffis börjar slåss i Stockholm

log in

reset password

Back to
log in