Brutalt prank: Cykeltjuvar bjuds på en ORDENTLIG flygtur


A man’s gotta do what a man’s gotta do för att få crack i pipan, och att sno cyklar är ju ett alldeles ypperligt alternativ isåfall! Straffet är lågt, cyklar är lättsålda och man slipper snaska kotte i en mörk park mitt i natten.

Men alla cykelstölder är långt i från smärtfria tydligen. De här snubbarna har nämligen förberett ett fullkomligt briljant (och brutalt) prank för att lattja lite med cykeltjuvarna!

En finfin cykel, som med lite företagsamhet lätt kan omvandlas till en pipa jonk, placeras olåst i en brant nedförsbacke. Men vad Pelle-Pundare inte vet är att ett rep, lagom långt för att en hisnande hastighet ska kunna uppnås, knutits fast i ramen och han kommer få en flygtur som han sent kommer glömma!

Ahh, tillfredsställande att se dåliga saker hända dåliga människor! Så vad säger du, roligt eller livsfarligt och skittaskigt? Eller varför inte roligt och livsfarligt? Eller roligt livsfarligt och skittaskigt!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Brutalt prank: Cykeltjuvar bjuds på en ORDENTLIG flygtur

log in

reset password

Back to
log in