BRUTALT: Galning i Volvo tröttnar på cyklister som cyklar i bredd på vägen


Ärlig talat, finns det något värre än cyklister som ligger i bredd på vägen och blockerar trafiken?! Det måste ju vara trafikens motsvarighet till intimherpes! Men en normal reaktion när man stör sig på något i trafiken är att hänga sig på tutan, blinka med helljusen, varva motorn, veva ner rutan och skrika det fulaste ordet man kan komma på så saliven yr över instrumentbrädan. Den här snubben har tagit det hela aaalldeles för långt!

Hans tålamod med cyklister har uppenbarligen tagit slut för länge sedan. På filmen, som laddades upp utav en av de inblandade,  kan man se två cyklister som ligger helt lugnt och normal-arrogant och stoppar upp trafiken precis innan en kurva, och hur en Volvo plötsligt  plöjer rakt på den ena av dom.

Personen som blev påkörd behövde plåstras om på sjukhus, men klarade sig i övrigt utan allvarligare skador. En misstänkt gärningsman är gripen. Och som alltid när det kommer till trafikincidenter så frågar vi våra läsare; vems fel tycker du att det var?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
18
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
5
WTF?!
NAAW... NAAW...
4
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
5
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
6
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
5
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

BRUTALT: Galning i Volvo tröttnar på cyklister som cyklar i bredd på vägen

log in

reset password

Back to
log in