Brutala dörrvakter räddar väktare från misshandel – gick de för hårt in?


Tycker du sedan innan att dörrvakter tenderar till att vara för brutala så lär du inte bli frälst nu heller. Men faktum är att detta ingripandet sannolikt finner lagstöd inom nödvärnsrätten. Händelsen inträffade på en snabbmatsrestaurang i Liverpool. Två väktare blir angripna och överösta med slag av flera män.

Just som det ser riktigt illa ut, och väktarna finner sig inträngda i ett hörn, så signalerar kassörskan till dörrvakterna på krogen mittemot. Och in stormar kokstryk-patrullen, med armbindlar och hela köret! På  ett par sekunder förvandlas restaurangen till ett postapokalyptiskt slagfält med krigsoffer och pommes strödda över hela golvet… Vad anser du om händelsen, gick dörrvakterna för hårt in, eller var det ett korrekt ingripande?

OBS. Klippet är delat i nyhets- och disskusionssyfte för att främja samhällsdebatten. WZUP tar starkt avstånd till förespråkande och glorifiering av våld.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
14
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
17
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Brutala dörrvakter räddar väktare från misshandel – gick de för hårt in?

log in

reset password

Back to
log in