Bråvallafestivalen ställer in efter våldtäkt och flera fall av sexuella ofredanden


Eftersom festivalbesökarna på årets upplaga av Bråvalla tydligen varit ovilliga att kompromissa om det där med att inte pilla in sina fingrar i andra besökare utan samtycke så droppar arrangören idag bomben om att det INTE kommer bli någon Bråvallafestival 2018. Detta sedan en anmälan om våldtäkt och flera falla av sexuella ofredanden kommit in till polisen.

Vem är det egentligen som sysslar med sånt här? Popsnören? Hårdrockare? Hipsters? Asylsökande? Män i allmänhet? Hur svårt ska det liksom vara att låta bli? Arrangören meddelar dock att sista dagen av årets festival ändå kommer att genomföras. Så här skriver man på festivalens Facebooksida:

Tankar och funderingar på detta? Någon som befinner sig på festivalen och kan lämna ett utlåtande i kommentarsfältet?

Och här har du en tillbakablick till när sångaren i bandet Staind stoppade ett ofredande i publiken:

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Bråvallafestivalen ställer in efter våldtäkt och flera fall av sexuella ofredanden

log in

reset password

Back to
log in