Brösthårsbaddräkten – Dra blickarna till dig på stranden i sommarens hetaste badmode


Med risk för att låta som en riktig feminist nu, men det finns faktiskt orättvisor mellan könen. Som till exempel att vi män belönats med en genetiskt betingad bollkontroll som saknar motstycke. Med enkelhet kan den genomsnittlige mannen, iförd foppatofflor och med ett par stänkare under västen, finta bort alla släktens kvinnor och barn när det vankas fotboll mellan ett par kubbstoplpar på Midsommar!

Kvinnor (lesbiska undantaget) är allmänt kassa på fotboll. Att få en brud i mål när man spelade på gympan var ju lika med en förnedrande förlust. Även om du hade klassens invandrarbarn på topp som aldrig passade och bara öste in mål.

Men en annan sak som en kvinna aldrig kunde uppleva (fram tills nu, vill säga) är att kunna föra sig på stranden med en maskulin pondus och ett omotiverat högt självförtroende – bukfetma och maghår till trots! Bara kliva ur förtältet som en kung med en fesljummen Sofiero i näven, suga in magen, och marschera ner mot Böda strand i ett par avslöjande y-fronts-badbrallor för att svalka bort ljumsksvettet och kanske få en glimt av tonårsdottern i husvagnen bredvid i bikini.

Men nu erbjuds även kvinnor den känslan. Helt utan att behöva spendera en förmögenhet på fet och översaltad mat som rubbar hormonnivåerna och främjar hårväxten på rygg och axlar! Men det gäller att vara snabb om du vill lägga vantarna på sommarens hetaste baddräkt. Just nu slumpas dom bort för 500-lappen så först till kvarn, och tagga en polare som hade gjort sig fin i en sån här!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Brösthårsbaddräkten – Dra blickarna till dig på stranden i sommarens hetaste badmode

log in

reset password

Back to
log in