Blottar-fail på Öresundståget – gärningsmannen får stryk med en pet-flaska


Det fatalt misslyckade blottningsförsöket, som den arga sajten Fria Tider skriver om, inträffade på ett Öresundståg i vintras. Och som man kan se på övervakningsbilderna från tåget så urartar den ensidiga sexakten ganska omgående i ett gammalt hederligt kokstryk. 

Det var när det tilltänkta offret, en 21-årig tjej, satt och snoozade med musik i lurarna som det personifierade dick-pic:et satte sig bredvid henne, fastän det fanns gott om lediga platser på tåget (odödlig blottar-klassiker). Och ganska snart stod det klart vad mannen hade i kikarn Enligt kvinnan spände han sin osensuellt motbjudande blick i henne, medan handen rörde sig ivrigt under jackan som han strategiskt placerat i sitt knä.

Jag har aldrig riktigt kopplat vilken sorts reaktion man hoppas på att få, men det var garanterat inte den här i alla fall. ”Sitter du och runkar bredvid mig”, skriker offret förbannat så hela tåget hör. Chockat försöker blottaren då få någon form av upprättelse genom att stamma fram några fula ord på knagglig engelska, men det gjorde bara saken värre.

Den 21-åriga kvinnan tog vad hon hade till hands, en pet-flaska, och gick till attack mot blottaren, som lyckades fly av tåget efter att ha mottagit flera smällar. Gärningsmannen kunde sedan lokaliseras till en flyktingförläggning i Sölvesborg, där han sedan greps, och nu också dömts för övergreppet. Mannen, som är en 23-årig asylsökande från Irak, dömdes till 80 dagsböter samt att utbetala ett skadestånd på 5000 till offret efter den misslyckade blottningen, som omöjligt kan ha varit särskilt tillfredsställande för någon av parterna.

Blottningsförsöker är officiellt ett personlig nederlag. Mannen får motta flera slag med en pet-flaska. Foto: Polisen
Blottaren drar upp gylfen och försöker fly brottsplatsen. Foto: Polisen
Dåligt val av offer. Mannen försöker förgäves värja sig från slagen. Foto: Polisen
Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
4
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Blottar-fail på Öresundståget – gärningsmannen får stryk med en pet-flaska

log in

reset password

Back to
log in