BILD: Här pekar mannen finger åt poliserna som just räddade hans liv


Malmö, måndag 13:e mars. Fotograf Lars Hedelin och reporten Åsa Erlandsson följer med en polispatrull för att skildra arbetet i den allt mer gängkriminalitets-tyngda staden. Klockan 15:53 inkommer det ett larm till polisen; en man har skjutits med tre skott, två i höger ben och ett i vänster ben.

Och när polisen kommer till platsen är mannen riktigt illa däran. Enligt Åsa Erlandsson skriker han förtvivlat ”Livet rinner ur mig! Jag fryser ihjäl, jag känner att livet rinner ur mig!”. Men poliserna lägger förband och lyckas rädda livet på honom. 

Men någon tack för hjälpen var det inte frågan om. Mannen vägrade medverka med någon som helst information till utredningen, och när ambulans kom till platsen och körde in mannen på bår så sträckte han ut långfingret och pekade ”f*ck you” mot poliserna som just räddat hans liv.

– ”Man står ju där och försöker rädda hans liv och tänker att här får han all hjälp han kan få av samhället. Så vill han inte hjälpa till själv med någonting”, säger en av poliserna till tidningen Svensk Polis.

Bilden som Lars Hedelin knäppte finns nu publicerad i senaste numret.

 

WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
5
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

BILD: Här pekar mannen finger åt poliserna som just räddade hans liv

log in

reset password

Back to
log in