BILD: Fyllo försökte klättra över staket – slet av sin penis och sina pungkulor


Vissa historier kvalar direkt in i fyllehistoriernas hall of fame. Och det gör definitivt den här, även om den förmodligen kommer återberättas i en avsevärt mycket ljusare tonart.

Det är nättidningen MailOnline som skriver om hur invånarna i den ryska staden Kuznetsk vaknade upp till ett nytt landmärke. Ett monument av besöka för reflektion, eftertänksamhet… och grymma Instagram-bilder.

Från ett spetsigt staket i staden dinglade nämligen ett blodigt tygstycke från ett par jeans och en illa sargad penis med tillhörande pungkulor.

Efter lite detektivarbete från den lokala polisen kunde man spåra den blodiga penisens ägare till ett närbeläget sjukhus. Mannen, en 27-årig ryss, berättar för polisen hur han fick för sig att gena över staket på fyllan, men råkade spetsa pungen på en sylvass påle.

Efter en kort stunds alkoholinfluerat övervägande kom mannen underfund med att det var dags att säga farväl till sina genitalier och han slet sig loss från staketet (och sitt kön). Han ska därefter ha lyckats ta sig till sjukhus för egen maskin.

Sjukhuset där penisens ägare återfanns.

På grund av Facebooks restriktiva inställning till blodiga könsdelar så kommer vi INTE att dela den ocensurerade bilden här, utan kommer du ligga sömnlös över att inte få se den så rekommenderar vi att du själv söker dig till internets mer ljusskygga forum för den sortens underhållning.

Aj som fan…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
5
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

BILD: Fyllo försökte klättra över staket – slet av sin penis och sina pungkulor

log in

reset password

Back to
log in