Bil plöjer rakt igenom hotfull folkmassa – Rätt eller fel?


Sitter du inne på någon bakgrundsinfo om den här händelsen så får du gärna fylla i luckorna, för vi har ingen aning. Men det har i och för sig aldrig hindrat oss från att skriva något tidigare! Oklart om det är demonstranter, migranter, vägpirater eller Walking dead som blockerar motorvägen, men den här förarens ”ain’t nobody got time for that” har skapat stor kontrovers och diskussion…

På filmen ses en bil omringas av en stor hotfull pöbel, och när de börjar ryckas i dörrhandtaget så trycker föraren obarmhärtigt plattan i mattan, kör en burn out, och efterlämnar sig ett spår av förödelse och människospillror. Och självklart kan man se på detta på olika sätt. Nödvärn och självförsvar, eller övervåld och brutal-mord?

Vad hade du själv gjort i den här situationen? Den här kåbojsaren, som är stereotypen av Texas personifierad, hade i alla fall kört chicken-race med en folkhop för mindre. ‘Murica!!!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
7
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Bil plöjer rakt igenom hotfull folkmassa – Rätt eller fel?

log in

reset password

Back to
log in