Bert Karlsson läxar upp politikerna: ”Påstår att alla är lika mycket värda och sen stänger de ute folk och kallar dem rasister”!


Efter att Donald Trump chockerande (nåväl, i svensk medias lilla bubbla i alla fall) gick och vann presidentvalet i USA hölls de en debatt i SVT’s Opinion Live. Och det var när micken passades till en frispråkig västgöte i publiken som hela den svenska politiken fick sig en rejäl känga på vedervärdigaste skara-mål!

”Här står ju regeringsrepresentanter och säger att alla är lika mycket värda och att man inte ska skilja på personer. Men det gör man ju, man kallar ju folk för rasist och allt möjligt i debatterna. Man bjuder ju inte ens in de här partierna som ändå har kommit in i riksdagen! Det är ju ett hån mot dom som har röstat på dem!”

Och Bert ångar på som en lok i studion:

”Det värsta är ju att ingen politiker som har pratat i tv än verkar ju ha förstått vad som händer i världen, ATT DOM MÅSTE BÖRJA LYSSNA PÅ FOLK!”.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
7
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
10
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
8
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Bert Karlsson läxar upp politikerna: ”Påstår att alla är lika mycket värda och sen stänger de ute folk och kallar dem rasister”!

log in

reset password

Back to
log in