Bästa sättet att bli av med en telefonförsäljare – spela fullkomligt trög i huvudet


Telefonförsäljare är ju som bekant ett jävla otyg. Som digerdöden reinkarnerad i en ambitions-lös snorvalp, skulle man kunna säga. Men det finns ganska effektiva metoder att bli av med dom också. Nix-registret i all ära, men man kan också ge dom en verbal avhyvling baserad på olika variabler av ord för könsdelar och nazistiska slagord.

Men det finns ett ännu bättre sätt. Och framför allt roligare. Att spela fullkomligt trög i huvudet! Först kommer telefonförsäljaren tro att han vunnit försäljare-jackpotten och kommit till någon stackars senildement eller lätt efterbliven, vilket kan sluta i en saftig provision om man är helt skrupelfri.

Men den här gången har de mött sin överman! Pelle Helgesson testar hur länge en försäljare egentligen är beredd hänga kvar med en kund som är fullkomlig trög i huvudet… 

 

Och här har du den oklippta versionen för dig som verkligen vill sätta tålamodet på prov….

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
3
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Bästa sättet att bli av med en telefonförsäljare – spela fullkomligt trög i huvudet

log in

reset password

Back to
log in