Bara i Sverige: Vänsteraktivist anklagar motorväg för att vara rasistisk (Varning för lättkränkta)


Med lite god vilja och en rejäl dos osunt förnuft så kan nästan vad som helst bli kränkande och/eller rasistiskt! Det kan vara allt från en pinnglass till en påse Kinapuffar, eller varför inte någon gammal barnboksklassiker?!

Men en motorväg, kan den vara rasistisk? Nej, tänker du, det kan den givetvis inte… för den är ju liksom… en väg… Men där får du faktiskt tänka om din jävla brunskjorta!

Anna Nygård från Planka.nu förklarar här, i ett klipp från 2016, varför Förbifart Stockholm måste stoppas, och framför allt – varför den är RASISTISK!

OBS! Vi vill passa på att varna vänsterorienterade läsare för att vägbygget i reportaget kan uppfattas som rasistiskt.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
7
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
7
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
5
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Bara i Sverige: Vänsteraktivist anklagar motorväg för att vara rasistisk (Varning för lättkränkta)

log in

reset password

Back to
log in