Badass polischef håller episkt tal till stadens knarklangare: ”We’re coming for you. Run!”


Nu snackar vi en heeelt annan retorik än vad man kör med här hemma i mellanmjölkens land. Där polisen backar undan från förorten för att undvika konfrontation med en kraftigt överskattad motståndare, som i både medicinsk och juridisk mening, i de flesta fall, kan klassas som förståndshandikappad. Så glöm allt vad dialogvästar och minglande närpoliser heter, så ska vi kolla på hur de löser saker på andra sidan Atlanten.

Här hittar vi nämligen Lake County Sheriffen, ett gäng som man absolut inte vill stöta på när man är arg och eldar madrasser på flyktingförläggningen, och sen beslutar sig för att kasta sten i vindrutan på polisbilen som kommer.

Och nu har de bestämt sig för att städa bort knarklangarna i staden. Men innan jakten börjar så bjuder de på en lite försmak om vad som komma skall…

 

”Ha det så trevligt när du ständigt måste gå och kolla dig över axeln och undra om det är idag vi kommer. Ha det så trevligt när du försöker sova om natten, undrandes om det är i natt som insatsstyrkan kommer spränga in dörren. Visar det sig att du någonsin har sålt droger till någon som överdoserat så kommer vi åtala dig för mord. Vi kommer. Spring…”

Fan, som hämtat ur en dålig actionfilm ju. Och just därför så coolt!

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Badass polischef håller episkt tal till stadens knarklangare: ”We’re coming for you. Run!”

log in

reset password

Back to
log in