Arg värmlänning anmäler Radiotjänst: ”En ockersumma för kommunistpropaganda”


Metro skriver om en arg värmlänning som inte vill betala tv-licensen och som nu har anmält Radiotjänst till ARN. I anmälan skriver mannen att fakturan på 595 kronor som Radiotjänst har skickat är en ”ockersumma” och tillägger att ”så länge dom sänder kommunistpropaganda alternativt hjärntvätt av vänstervriden propaganda” bör man få välja om man vill betala eller inte!

Förövrigt påpekar mannen att han är nyss hemflyttad från utlandet och har inte ens hunnit skaffa en TV än. Han kräver nu att Radiotjänst stryker hans tv-licens, så lovar han (trots hjärntvätt, kommunism och vänster propagande, tydligen) att återkomma så snart han införskaffar en sig en TV, vilket han bedömer är ”inom ett par månader”.

Vad anser du själv om tv-licensen, något som bör slopas eller ska den vara kvar?

Klas Eriksson’s tips på hur man hanterar Radiotjänst på ett lugnt och sansat sätt:

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
17
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
5
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
5
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Arg värmlänning anmäler Radiotjänst: ”En ockersumma för kommunistpropaganda”

log in

reset password

Back to
log in