Anders Borg ber om ursäkt för episk snefylla – tafsade, svor och hängde ut dicken (enligt källor till AB)


Tidigare imorse postade Anders Borg en skamtyngd ursäkt på Facebook. Tydligen så ska den fd. finansministern ha spårat ur rejält under en familjefest för societeten som hölls i skärgården i helgen.

Och vi snackar snefylla av bibliska proportioner! Enligt en källa som Aftonbladet varit i kontakt med så ska Anders Borg hängt ut den salte, kallat kvinnliga festdeltagare för ”slampa”, tafsat andra män i skrevet och föreslagit kukmätartävling (källa).

Vi kan bara spekulera i om ”köns-visandet” var i formen av det bejublade partytricket ”helikoptern” eller mer den mer offensiva manövern ”argt fyllo med k*ken framme”, men hursomhelst så gör sig de båda definitivt bäst med lite under västen, hästsvans och ring i örat!

Detta är dock långt ifrån första gången som en politiker spårar ur på fyllan (ex-politiker i detta fallet). Tänk dig att tagga utgång med det här gänget – Anders Borg, Kent Ekeroth och fd. ssu-basen Anna Sjödin! Legendariskt!

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
3
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Anders Borg ber om ursäkt för episk snefylla – tafsade, svor och hängde ut dicken (enligt källor till AB)

log in

reset password

Back to
log in