Aktivister vs. Vattenkanon med riktigt bra tryck


Man brukar ju säga att det finns inte mycket som kan bräcka ett enat folks vilja när pöbeln går man ur huse och kräver sin rätt (förutom Assad då). Men en badass jävla vattenkanon löser det mesta! Faktum är att jag kan inte komma på ett enda problem som inte kan lösas med en sån här rackare!

Men demonstranterna i Venezuela hade kraftigt underskattat regeringens nyinförskaffade vattenkanon, direktimporterad från Kina där den spolat bort civilolydiga kineser från gator och torg. Och så även här! Kommunister, palestinasjalar och solidaritet bara yr när den kraftiga vattenstrålen träffar folkmassan. Och särskilt en snubbe bjuds på en extra minnesvärd flygfärd!

Det är inte för intet som den här pjäsen går under namnet ”The Whale”. Och efter att ha sett videon så tror jag inte att det är för att den sprutar vatten som ett blåshål, utan snarare för att det känns som att få en fucking kaskelott kastad i nyllet! Brutalt!

 

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
18
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
6
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Aktivister vs. Vattenkanon med riktigt bra tryck

log in

reset password

Back to
log in