Aggressiv gaphals som bråkar på tågstationen får smaka el-pistol

Den här kostymnissen har plötsligt fått för sig att han står på toppen av näringskedjan och är, vad han själv refererar till, ”en legend”. Av...


Den här kostymnissen har plötsligt fått för sig att han står på toppen av näringskedjan och är, vad han själv refererar till, ”en legend”.

Av oklar anledning så gapar han för full hals och bråkar med tågvärdarna, som just för att undvika såna här situationer, försetts med söta deeskalerande rosa signalvästar. Något som ”legenden” ger sammantaget zero fucks i.

Faller som en fura och åskådarna jublar

Men allan-ballans tid i rampljuset kommer att bli kort, och det enda som kommer bli legendariskt här är när polisen el-chockar honom, vilket olyckligtvis filmades en åskådare, och sen kavlades ut på nätet av Metro.co.uk.

*ZAPP*, *Gnnnhh* följt av jubel och glada tillrop från åskådarna, och ordningen är återställd. Legenden faller som en fura och förvandlas till en snäll gosse som lydigt lägger händerna bakom ryggen. Underhållning på hög nivå!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in