Adam är ”transracial” – föddes som vit amerikan men känner sig filippinsk

Adam Wheeler föddes som vit amerikan i Florida men har aldrig riktigt känt sig bekväm med sin etnicitet. Och när han kollade dokumentärer och reseprogram...


Adam Wheeler föddes som vit amerikan i Florida men har aldrig riktigt känt sig bekväm med sin etnicitet. Och när han kollade dokumentärer och reseprogram på tv insåg han snart vad som var felet – han var egentligen en filippinier… född i fel… etnicitet!

”– När jag är kring filippinsk musik, mat och kultur så känner jag mig äntligen som om jag är i mitt eget skinn”, säger Adam Wheeler, som nu bytt namn till det betydligt mer filippinsk-klingande ”Ja Du”, till WTSP.

Kör tuk-tuk

Men förutom byta namn och sitta klistrad framför filippinsk tv så har Adam också köpt en tuk-tuk som han cruisar runt i Tampa-trafiken med. Han har dessutom skapat en Facebooksida (Trans racialism support group) för likasinnade som känner att dom innerst inne kommer från ett land som dom egentligen inte gör.

Källor: Metro.co.uk, New York Post, DailyMail, WTSP

Vill du ha mer intressanta diskussioner, roliga bilder och feta videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

M.K Lindén
Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluff-fakturor, mammabloggar och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas. Klicka på ikonerna för att följa på Facebook och Instagram!
M.K Lindén on FacebookM.K Lindén on Instagram

log in

reset password

Back to
log in