5 dagar senare: ID-kontrollerna kan komma att återinföras


Det är Sydsvenskan som idag skriver att de ID-kontroller som avskaffades i torsdags kan komma att återinföras igen. Anledningen ska vara att asylsökningarna återigen ökar lavinartat efter avskaffandet. Enligt siffror som Sydsvenskan har tagit del av så var det omkring 50 personer som sökte asyl under april månad. Och nu, bara i måndags, var det 112 stycken.

Sveriges infrastrukturminister Anna Johansson besöker ID-kontrollerna vid Köpenhamns flygplats i Kastrup. Foto: News Øresund – Anna Palmehag

Håller trenden i sig så kan det komma att bli aktuellt att återinföra kontrollerna igen säger Anna Johansson (S) till Sydsvenskan. Fem dagar senare diskuteras det alltså att återinföra kontrollerna som man just avskaffade.

Kontroll, inte kontroll, kontroll, inte kontroll… kontroll… inte kontroll. KONTROLL! Iiiiiinte kontroll.

Kontroll.

Inte kontroll…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

5 dagar senare: ID-kontrollerna kan komma att återinföras

log in

reset password

Back to
log in