44-årig pedofil konfronteras i Borås


Watch TV är ett gäng goda samariter som ägnar sig åt att blåsa pedofiler som tror sig ska gå på dejt med småbarn. Först utger dig sig fört att vara en unge online, och just som peddot tror sig ha lyckats koppla på gamla charmen och landa en pedofildejt, så dyker de här grabbarna upp med ett kamerateam och vill ta ett moralsnack.

I det här avsnittet har man utgett sig för att vara en trettonårig tjej och stämt träff med en man från Borås. Och när Watch TV dyker upp drabbas peddot av nervöst sammanbrott och akut tunghäfta medan han sitter där och suger på sin uppdruckna ”cola” och bedyrar sina goda avsikter.

Snyggt jobbat, grabbar! Och kanske lyckades ni just rädda hans nästa offer från att bli utnyttjad! Stötta arbetet och den goda saken genom att följa, gilla och dela på Facebook!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
5
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

44-årig pedofil konfronteras i Borås

log in

reset password

Back to
log in