16 årig flicka våldtagen och hotad med ”fucking järnrör” – Straffet? 8 månaders ungdomsvård


Två grabbar, 15 och 16 år gamla, har nu dömts för att tillsammans ha våldtagit en jämngammal flicka. Enligt Aftonbladet ska pojkarna ha turats om att våldta flickan – och filma gärningen!

Oklart varför pojkarna var så korkade att de själva dokumenterade sitt eget brott, om det var för att visa polarna eller utpressa flickan, men hursomhelst så kom filmmaterialet väl till användning som bevis mot pojkarna i rättegången.

På en sekvens i filmen våldtar den ena pojken flickan medan den andra syns i bakgrunden, svingandes på ett järnrör. ”Gråt inte! Var tyst innan jag ger dig den här i skallen! Fucking järnrör”, skriker han till flickan.

Men nu har alltså domen fallit mot gärningsmännen, även om den knappast är i proportion till brottet. 8 respektive 10 månaders ungdomsvård och 165 000 i skadestånd till flickan!

Man har ju hört om delstater i USA där unga brottslingar faktiskt döms som vuxna om brottet anses vara ett ”vuxenbrott”, och det skulle man ju lugnt kunna påstå här. Hur har ens en 15-åring lärt sig att hota sig till en våldtäkt med ett järnrör? Lämna gärna din synpunkt i kommentarsfältet!

Rapex-kondomen är framtagen för att förstöra våldtäksmannens penis.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

16 årig flicka våldtagen och hotad med ”fucking järnrör” – Straffet? 8 månaders ungdomsvård

log in

reset password

Back to
log in